Hodnocení obchodu

5,0 67 hodnocení
5
66x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora JanaIlletskova | 12.3.2021
Jsem velmi spokojena
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 12.3.2021
Děkujeme!
LK Avatar autora Lenka Koubíková | 7.3.2021
Doporučuji, velmi ochotná a milá pani prodavačka.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 7.3.2021
Děkujeme!
JI Avatar autora Jana Illetšková | 6.3.2021
Jsem velmi spokojena. I zasilkovna je velmi vitana v tomto obchode. Vse ihned bez problemu vyrizeno. Kazdemu doporucuji. Je lepsi koupit 2 velmi kvalitni a krasne vyrobky nez "10" nekvalitnich jen proto, ze jsou levne a v dusledku vlastne drahe.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 7.3.2021
Děkujeme!
DB Avatar autora Dita Bořilova | 3.3.2021
Vřele doporučuji, naprosto perfektní komunikace, rychle dodání kvalitního zboží.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 3.3.2021
Jsme rádi, že jste spokojená! Děkujeme za Vaše hodnocení.
AM Avatar autora Anna Mayerová | 3.3.2021
spokojená s obchodem, obsluhou i zakoupeným zbožím
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 3.3.2021
Děkujeme!
JI Avatar autora Jana Illetškova | 27.2.2021
Se vzornou ochotou pri vyberu zbozi a doporucenou velikosti jsem velmi prekvapene spokojena. Tez se dozvim vse o produktu o ktery mam zajem. V soucasne dobe je uzasna moznost nakupu pres internet a dojit si za prisnych hygienickych podminek pro pripravenou zasilku. Doporucuji vsem, ze je zbozi drazsi,kvalita a krasny pocit, protoze skutecne padne to vynahradi. Tez zasilkovna na tomto miste je vitanou sluzbou. Spokojena zakaznice
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 1.3.2021
Děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora | 26.2.2021
+ Dobrá dostupnost
+ Rychlé vyřízení objednávky

Malé prostory
Avatar autora (Administrátor) 25.9.2021
Děkujeme :-)
M Avatar autora Magdalena | 25.2.2021
Velmi sympatická obsluha, perfektně poradí a doporučí. Moc děkuji, ráda navštevuji tuto prodejnu.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení!
EV Avatar autora Elena Velhartická | 23.2.2021
Mám celý komplet podprsenku i kalhotky, perfektně padnou a to dokonce i na dost baculatou postavu. Oceňuji příjemný materiál, perfektní střih ale ze všeho nejvíc ochotnou, milou a odborně zdatnou Paní Prodavačku, která přesně ví, co potřebujete, ještě než si to sami uvědomíte :-)
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 23.2.2021
Krásné hodnocení, moc děkujeme.
KM Avatar autora Kolářová Milka | 18.2.2021
Sportovní podprsenka skvělé padne, paní prodavačka mi poradila se správnou velikosti, ochota a vstřicnost na jedničku, škoda, že není víc takových lidí. Za mě nejvyšší počet bodů budu doporučovat všem známým
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení.
N Avatar autora Nikola | 16.2.2021
Jsem nadmíru spokojená, nikdy jsem neměla lépe padnoucí podprsenku! Přitom skoro ani nevím, že ji mám na těle. Nádherné krajkové podvazky, které sklidily velký obdiv i u manžela :-) Paní rozhodně ví, co prodává, vyzná se a umí skvěle poradit. Správný výběr velikosti už na první pohled. Doporučuji všem...
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Jsme rádi, že jsme mohli pomoct s výběrem správné podprsenky a děkujeme za krásné hodnocení!
SK Avatar autora Stáńa Křelinová | 10.2.2021
Velice spokojená, paní je ochotná a vstřícná. Není problém prádlo vyměnit. Rozhodně ví co prodává a jak to sedne. I když se mi na první pohled podprsenka nelíbila, teď už jinou nenosím a nechala jsem si k Ježíšku přinést další. I když je cena vyšší , je to tak kvalitní prádlo, které se ani nehne. Takže v důsledku mám 3 kvalitní podprsenky a ne 10 různých, které tak nesedí a povolují. To samé můžu napsat i o prádle pro muže. Stáňa
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Jsme rádi, že jste s podprsenkami spokojená. Děkujeme, že jste naše stálá zákaznice i za krásné hodnocení. Hned máme krásnější den.
L Avatar autora Lenka | 24.1.2021
Maximální spokojenost, pomoc s výběrem velikosti po tel ve večerních hodinách. Objednala jsem v sobotu ráno, potvrzení objednávky tentýž den i s trasovacím číslem. Balíček jsem si vyzvedla v od. místě zásilkovny v úterý. Potěšil mě i pěkný dárek. Podprsenka je krásná a dělá i hezký tvar. Doporučuji ostatním. Lenka
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že jste s podprsenkou spokojená.
L Avatar autora Lucie | 10.12.2020
Jsem mile překvapena příjemnou obsluhou. Paní zná problematiku velkých prsou a hned na 1. pokus mi dala podprsenku, která mi hned byla. Nosila jsem doted špatně velikost a taky střih. Moc děkuji a všem ženám co mají naděleno doporučuji zajít sem. Mají i velikosti 105 H. Lucie
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Krásné hodnocení vždy potěší, děkujeme!
JC Avatar autora Jirina Charvatova | 10.12.2020
Původně jsem si šla vyzvednout balíček, pak tam uviděla krásné ponožky a obsluha byla velice milá a příjemná, což se v dnešní době vidí málo... Paní prodavačka mi hned dala vizitku a ráda jsem objednala ponožky přes eshop. Jsou krásné a pohodlné a hned jsem měla i dárek.
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 10.12.2020
Dobrý den, velmi děkujeme za Vaše krásné hodnocení, hned máme krásnější den.
ZF Avatar autora Zdeńka Fidlerová | 3.12.2020
Nejsem spokojena. problém s vrácením zboží, které bylo zakoupeno v eshopu.
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 4.12.2020
Dobrý den, paní Fidlerová, Vaše objednávka byla provedena přes eshop a obsahuje 4 páry ponožek s osobním odběrem na prodejně. Zboží jste si v naší prodejně prohlédla a zakoupila. Následně jste přišla s tím, že 2 páry ponožek chcete vrátit. Nabídla jsem Vám výměnu za jiné zboží i dárkový poukaz, což jste odmítla. Následně psala Vaše dcera, že ponožky byly pro ni jako dárek a že nosí jen černé a tyto nechce a požadovala vrácení peněz. Nelze odstoupit od smlouvy o zboží, jehož charakter to vylučuje, zejména z hygienických důvodů. Do této skupiny výjimek z §53 patří i spodní prádlo u něhož se nedá vyloučit, že bylo použito přímo na intimních partiích, spodní a erotické prádlo, plavky, punčochy, nalepovací podprsenky, ponožky apod. a v dalších případech uvedených v § 1837 občanského zákoníku. Přestože odstoupení od smlouvy a vrácení peněz v tomto případě nelze uznat, v rámci dobrých vztahů Vám peníze vracíme. Děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme pěkný den. Marcela Španbergerová ( majitelka)
O Avatar autora Olga | 27.11.2020
Původně jsem do obchodu zašla před nedávnou dobou pro balíček, neboť jsem zjistila, že obchod je i zásilkovna. Byla jsem okouzlena prádlem a ponožkami z ovčí vlny, které jsem v obchodě viděla. Paní majitelka mi přišla velmi milá a zapáleně mi odpověděla na všechny moje dotazy ohledně velikosti a typu podprsenek. Líbilo se mi, že ani doba koronavirová jí nesebrala úsměv z tváře, smysl pro obchod, profesionalitu. Od té doby jsem si už objednala přes e-shop 2x a doma mám snad poprvé v životě krásnou podprsenku, která mi fakt sedí a spoustu roztomilých ponožek z ovčí vlny se sovičkami , kterými podaruji své kamarádky a dceru. Určitě i nadále budu ráda v tomto obchodě nakupovat a mám radost, že jsem alespoň trošku obchod svými objednávkami podpořila. P.S. právě se chystám na další objednávku (sportovní podprsenku), je to prostě návykové
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 27.11.2020
Dobrý den, paní Olgo, velmi děkujeme, že jste nás v této těžké době podpořila už několika nákupy. Jsme dojatí za tak krásné hodnocení, máme velkou radost a hned krásnější den!! Jsme rádi, že jste s námi i se zbožím spokojená a zase Vás rádi v našem rodinném obchůdku uvidíme. Přejeme krásný den :-) Marcela
VP Avatar autora Veronika Pánková | 20.11.2020
moc ráda sem chodím.jelikoz paní majitelka je člověk na svém místě, protože je absolutně jasné,ze v tomto oboru má letité zkušenosti,a dokáže poradit s výběrem nejen vhodné podprsenky.coz je v dnešní době vzácnost,aby danou profesi dělal opravdu člověk z oboru.a to je pak samozřejmě znát.mohu vřele doporučit.a milý úsměv a zájem o zákazníka je samozřejmostí,jinak jsem to tu nezažila.takze dekuji.a at se daří i v téhle nelehké době obchůdek udržet ✊✊
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 20.11.2020
Dobrý den, paní Veroniko, děkujeme za krásné hodnocení. Marcela
N Avatar autora Nicole S. | 20.11.2020
Maximální spokojenost. Profesionální přístup, moc milá paní a skvělý výběr. Moc všem doporučuji.
MH Avatar autora Monika Horáčková | 20.11.2020
velmi :-)