Hodnocení obchodu

4,9 20 hodnocení
5
19x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Magdalena | 25.2.2021
Velmi sympatická obsluha, perfektně poradí a doporučí. Moc děkuji, ráda navštevuji tuto prodejnu.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení!
EV Avatar autora Elena Velhartická | 23.2.2021
Mám celý komplet podprsenku i kalhotky, perfektně padnou a to dokonce i na dost baculatou postavu. Oceňuji příjemný materiál, perfektní střih ale ze všeho nejvíc ochotnou, milou a odborně zdatnou Paní Prodavačku, která přesně ví, co potřebujete, ještě než si to sami uvědomíte :-)
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 23.2.2021
Krásné hodnocení, moc děkujeme.
KM Avatar autora Kolářová Milka | 18.2.2021
Sportovní podprsenka skvělé padne, paní prodavačka mi poradila se správnou velikosti, ochota a vstřicnost na jedničku, škoda, že není víc takových lidí. Za mě nejvyšší počet bodů budu doporučovat všem známým
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení.
N Avatar autora Nikola | 16.2.2021
Jsem nadmíru spokojená, nikdy jsem neměla lépe padnoucí podprsenku! Přitom skoro ani nevím, že ji mám na těle. Nádherné krajkové podvazky, které sklidily velký obdiv i u manžela :-) Paní rozhodně ví, co prodává, vyzná se a umí skvěle poradit. Správný výběr velikosti už na první pohled. Doporučuji všem...
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Jsme rádi, že jsme mohli pomoct s výběrem správné podprsenky a děkujeme za krásné hodnocení!
SK Avatar autora Stáńa Křelinová | 10.2.2021
Velice spokojená, paní je ochotná a vstřícná. Není problém prádlo vyměnit. Rozhodně ví co prodává a jak to sedne. I když se mi na první pohled podprsenka nelíbila, teď už jinou nenosím a nechala jsem si k Ježíšku přinést další. I když je cena vyšší , je to tak kvalitní prádlo, které se ani nehne. Takže v důsledku mám 3 kvalitní podprsenky a ne 10 různých, které tak nesedí a povolují. To samé můžu napsat i o prádle pro muže. Stáňa
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Jsme rádi, že jste s podprsenkami spokojená. Děkujeme, že jste naše stálá zákaznice i za krásné hodnocení. Hned máme krásnější den.
L Avatar autora Lenka | 24.1.2021
Maximální spokojenost, pomoc s výběrem velikosti po tel ve večerních hodinách. Objednala jsem v sobotu ráno, potvrzení objednávky tentýž den i s trasovacím číslem. Balíček jsem si vyzvedla v od. místě zásilkovny v úterý. Potěšil mě i pěkný dárek. Podprsenka je krásná a dělá i hezký tvar. Doporučuji ostatním. Lenka
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že jste s podprsenkou spokojená.
L Avatar autora Lucie | 10.12.2020
Jsem mile překvapena příjemnou obsluhou. Paní zná problematiku velkých prsou a hned na 1. pokus mi dala podprsenku, která mi hned byla. Nosila jsem doted špatně velikost a taky střih. Moc děkuji a všem ženám co mají naděleno doporučuji zajít sem. Mají i velikosti 105 H. Lucie
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 18.2.2021
Krásné hodnocení vždy potěší, děkujeme!
JC Avatar autora Jirina Charvatova | 10.12.2020
Původně jsem si šla vyzvednout balíček, pak tam uviděla krásné ponožky a obsluha byla velice milá a příjemná, což se v dnešní době vidí málo... Paní prodavačka mi hned dala vizitku a ráda jsem objednala ponožky přes eshop. Jsou krásné a pohodlné a hned jsem měla i dárek.
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 10.12.2020
Dobrý den, velmi děkujeme za Vaše krásné hodnocení, hned máme krásnější den.
ZF Avatar autora Zdeńka Fidlerová | 3.12.2020
Nejsem spokojena. problém s vrácením zboží, které bylo zakoupeno v eshopu.
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 4.12.2020
Dobrý den, paní Fidlerová, Vaše objednávka byla provedena přes eshop a obsahuje 4 páry ponožek s osobním odběrem na prodejně. Zboží jste si v naší prodejně prohlédla a zakoupila. Následně jste přišla s tím, že 2 páry ponožek chcete vrátit. Nabídla jsem Vám výměnu za jiné zboží i dárkový poukaz, což jste odmítla. Následně psala Vaše dcera, že ponožky byly pro ni jako dárek a že nosí jen černé a tyto nechce a požadovala vrácení peněz. Nelze odstoupit od smlouvy o zboží, jehož charakter to vylučuje, zejména z hygienických důvodů. Do této skupiny výjimek z §53 patří i spodní prádlo u něhož se nedá vyloučit, že bylo použito přímo na intimních partiích, spodní a erotické prádlo, plavky, punčochy, nalepovací podprsenky, ponožky apod. a v dalších případech uvedených v § 1837 občanského zákoníku. Přestože odstoupení od smlouvy a vrácení peněz v tomto případě nelze uznat, v rámci dobrých vztahů Vám peníze vracíme. Děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme pěkný den. Marcela Španbergerová ( majitelka)
O Avatar autora Olga | 27.11.2020
Původně jsem do obchodu zašla před nedávnou dobou pro balíček, neboť jsem zjistila, že obchod je i zásilkovna. Byla jsem okouzlena prádlem a ponožkami z ovčí vlny, které jsem v obchodě viděla. Paní majitelka mi přišla velmi milá a zapáleně mi odpověděla na všechny moje dotazy ohledně velikosti a typu podprsenek. Líbilo se mi, že ani doba koronavirová jí nesebrala úsměv z tváře, smysl pro obchod, profesionalitu. Od té doby jsem si už objednala přes e-shop 2x a doma mám snad poprvé v životě krásnou podprsenku, která mi fakt sedí a spoustu roztomilých ponožek z ovčí vlny se sovičkami , kterými podaruji své kamarádky a dceru. Určitě i nadále budu ráda v tomto obchodě nakupovat a mám radost, že jsem alespoň trošku obchod svými objednávkami podpořila. P.S. právě se chystám na další objednávku (sportovní podprsenku), je to prostě návykové
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 27.11.2020
Dobrý den, paní Olgo, velmi děkujeme, že jste nás v této těžké době podpořila už několika nákupy. Jsme dojatí za tak krásné hodnocení, máme velkou radost a hned krásnější den!! Jsme rádi, že jste s námi i se zbožím spokojená a zase Vás rádi v našem rodinném obchůdku uvidíme. Přejeme krásný den :-) Marcela
VP Avatar autora Veronika Pánková | 20.11.2020
moc ráda sem chodím.jelikoz paní majitelka je člověk na svém místě, protože je absolutně jasné,ze v tomto oboru má letité zkušenosti,a dokáže poradit s výběrem nejen vhodné podprsenky.coz je v dnešní době vzácnost,aby danou profesi dělal opravdu člověk z oboru.a to je pak samozřejmě znát.mohu vřele doporučit.a milý úsměv a zájem o zákazníka je samozřejmostí,jinak jsem to tu nezažila.takze dekuji.a at se daří i v téhle nelehké době obchůdek udržet ✊✊
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 20.11.2020
Dobrý den, paní Veroniko, děkujeme za krásné hodnocení. Marcela
N Avatar autora Nicole S. | 20.11.2020
Maximální spokojenost. Profesionální přístup, moc milá paní a skvělý výběr. Moc všem doporučuji.
MH Avatar autora Monika Horáčková | 20.11.2020
velmi :-)
P Avatar autora Petra S. | 12.11.2020
Moc ochotná, milá a profesionální obsluha. Široký výběr spodního prádla. Možnost výměny při nesprávně zvolené velikosti na eshopu.
MM Avatar autora Marie Machová | 12.11.2020
Naprosto skvělé :)
AT Avatar autora Alena Tenklová | 24.10.2020
velice, jsou vstřícné, spolehlivé a rychlé, vše vyřídí co slíbí, prosím nejvyšší hodnocení..
LS Avatar autora Ladislava Smazalova | 20.7.2020
Rychle vyřízeno ale v černém jiný patent ne tak šikovný
Avatar autora | 15.7.2020
+ Nejochotnější obsluha co jsme zažila!
+ Je to kousek od zastávky
+ Profesionalita, ale i a úsměv je tady samozřejmostí.
+ Nestandardní velikostí mají na obchodě zcela normálně.
+ Objednala jsem na eshopu, vyzvedla na obchodě a zaplatila až tam, což je super.

Byla jsem mile překvapena z přístupu, zboží a prostě všeho, doporučuji všemi deseti!
E Avatar autora 0021 Eliášová | 22.6.2020
Jarmila Eliášová, na prodejně je milá a velmi profesionální paní, je výborná obchodnice.
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 25.6.2020
Máme hned krásnější den po přečtení Vašeho hodnocení. Děkujeme
JJ Avatar autora 0012 Jana Jeřábková | 18.6.2020
Dobrý výběr, rychle dodání a na prodejně milá paní, co se vším poradí.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 25.6.2020
Rádi jsme pomohli a děkujeme za zpětnou vazbu a hodnocení.