Hodnocení obchodu

5,0 59 hodnocení
5
58x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZG Avatar autora Zdena Gaarová | 19.7.2021
Senzační obchůdek.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 19.7.2021
Děkujeme :-)
M Avatar autora Michaela | 2.7.2021
Do tohoto obchodu se opravdu vyplatí přijet! Do teď jsem nevěděla co je to mít opravdu padnoucí podprsenku. Je to tak velký rozdíl, že si říkám proč jsem tak dlouho váhala jít do tohoto specializovaného obchodu. Určitě se budu vracet.
Avatar autora Marcela Španbergerová (Administrátor) 2.7.2021
Děkujeme :-)
L Avatar autora Lenka | 2.7.2021
Vše super.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 6.7.2021
Děkujeme:-)
K Avatar autora Květa | 10.6.2021
Velmi spokojena ,ráda obchod nsvštěvuji a nakupuji. Velmi přímemmá paní prodavačka-poradí a vyzná sa.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 10.6.2021
Děkujeme:-)
EZ Avatar autora Eva Znam. | 5.6.2021
profesionální obsluha, navíc velmi milá a ochotná, určitě se sem budu vracet
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 6.6.2021
Děkujeme :-)
AV Avatar autora Adela Vondráčková | 21.5.2021
Vse opět supeeeer, milá a ochotná paní prodávající, skvělá spolupráce a rady!!!
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 21.5.2021
Děkujeme :-)
EC Avatar autora Eva Chmelová | 10.5.2021
Skvěle poradí a profesionální a milý přístup. Moc děkuji!
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 10.5.2021
Děkujeme :-)
AV Avatar autora Adela Vondráčková | 6.5.2021
Skvělá kvalita a milá paní!!! Moc doporučuji !!!
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 6.5.2021
Děkujeme :-)
VM Avatar autora Věra Mallyová | 30.4.2021
Paní prodavačka je moc milá, dobře mi poradila. Doporučuji Věra M.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 2.5.2021
Děkujeme :-)
Z Avatar autora Zuzana | 29.4.2021
Na paní prodavačce je vidět,že má svou práci ráda a umí velmi dobře poradit.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme :-)
P Avatar autora Pavla | 26.4.2021
Jsem velice spokojena s tímto obchodem. Vše proběhlo naprosto v pořádku a péče o mě jako zákazníka byla nadstandartní. Vřele doporučuji. Nástavec zapínání mi vrátil radost z pohybu bez bolestivých otlaků a zařezávání se prádla do kůže. Dodání bylo také v pořádku a super rychlé. Za mě naprostá spokojenost. Moc děkuji.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 26.4.2021
Děkujeme :-)
M Avatar autora Michaela | 23.4.2021
Manžel si nemůže příjemný materiál boxerek vynachválit. Super
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 23.4.2021
Děkujeme :-)
A Avatar autora Anežka | 20.4.2021
Paní na svém místě. I když si totalne nevíte rady, nemáte po pěti minutách pocit, ze byste nejraději zmizeli, naopak Vas to vůbec nenapadne a můžete si v klidu vybrat. Ráda přijdu zas.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 20.4.2021
Děkujeme :-)
Avatar autora | 16.4.2021
+ Rychlá dodávka, milá paní majitelka obchodu

Bohužel jsem musela vrátit, košilky mi byly malé
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme :-)
Avatar autora | 16.4.2021
+ Velký výběr podprsenek a ochotná paní prodavačka

Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme :-)
J Avatar autora Jana | 16.4.2021
Široký sortiment podprsenek a spodního prádla. Příjemná obsluha, se vším poradila a vše vysvětlila. Určitě se do obchodu vrátím pro další pěkné prádlo.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 16.4.2021
Děkujeme .-)
Avatar autora | 16.4.2021
+ Můžete si vše vyzkoušet a Paní co tam prodává je velmi příjemná a sevším Vám poradí

Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme :-)
J Avatar autora Jana | 15.4.2021
Příjemný nákup, profesionální přátelský přístup, kvalitní zboží. Doporučuji.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 15.4.2021
Děkujeme :-)
K Avatar autora Klára | 12.4.2021
Obchod rozhodně doporučuji, velmi kvalitní zboží za nízké ceny. Paní majitelka je velmi milá, ve všem ráda poradí, opravdu člověk na svém místě. Takže na 100% doporučuji a těším se na další nákup!
MH Avatar autora majitel Bra Hunting (Administrátor) 12.4.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení :-)
Avatar autora | 12.4.2021
+ Cena
+ Profesionální personál
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Velký výběr
+ TOP kvalita

Obchod rozhodně doporučuji všem, velký výběr kvalitního zboží, paní majitelka je opravdu člověk na svém místě, perfektně mi poradila s výběrem a to hlavní, kvalita zboží je výborná a ceny jsou s ohledem na kvalitu opravdu nízké.
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme :-)