Hodnocení obchodu

5,0 53 hodnocení
5
52x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EC Avatar autora Eva Chmelová | 10.5.2021
Skvěle poradí a profesionální a milý přístup. Moc děkuji!
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 10.5.2021
Děkujeme :-)
AV Avatar autora Adela Vondráčková | 6.5.2021
Skvělá kvalita a milá paní!!! Moc doporučuji !!!
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 6.5.2021
Děkujeme :-)
VM Avatar autora Věra Mallyová | 30.4.2021
Paní prodavačka je moc milá, dobře mi poradila. Doporučuji Věra M.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 2.5.2021
Děkujeme :-)
Z Avatar autora Zuzana | 29.4.2021
Na paní prodavačce je vidět,že má svou práci ráda a umí velmi dobře poradit.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme :-)
P Avatar autora Pavla | 26.4.2021
Jsem velice spokojena s tímto obchodem. Vše proběhlo naprosto v pořádku a péče o mě jako zákazníka byla nadstandartní. Vřele doporučuji. Nástavec zapínání mi vrátil radost z pohybu bez bolestivých otlaků a zařezávání se prádla do kůže. Dodání bylo také v pořádku a super rychlé. Za mě naprostá spokojenost. Moc děkuji.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 26.4.2021
Děkujeme :-)
M Avatar autora Michaela | 23.4.2021
Manžel si nemůže příjemný materiál boxerek vynachválit. Super
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 23.4.2021
Děkujeme :-)
A Avatar autora Anežka | 20.4.2021
Paní na svém místě. I když si totalne nevíte rady, nemáte po pěti minutách pocit, ze byste nejraději zmizeli, naopak Vas to vůbec nenapadne a můžete si v klidu vybrat. Ráda přijdu zas.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 20.4.2021
Děkujeme :-)
Avatar autora | 16.4.2021
+ Rychlá dodávka, milá paní majitelka obchodu

Bohužel jsem musela vrátit, košilky mi byly malé
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
Avatar autora | 16.4.2021
+ Velký výběr podprsenek a ochotná paní prodavačka

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
J Avatar autora Jana | 16.4.2021
Široký sortiment podprsenek a spodního prádla. Příjemná obsluha, se vším poradila a vše vysvětlila. Určitě se do obchodu vrátím pro další pěkné prádlo.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 16.4.2021
Děkujeme .-)
Avatar autora | 16.4.2021
+ Můžete si vše vyzkoušet a Paní co tam prodává je velmi příjemná a sevším Vám poradí

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
J Avatar autora Jana | 15.4.2021
Příjemný nákup, profesionální přátelský přístup, kvalitní zboží. Doporučuji.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 15.4.2021
Děkujeme :-)
K Avatar autora Klára | 12.4.2021
Obchod rozhodně doporučuji, velmi kvalitní zboží za nízké ceny. Paní majitelka je velmi milá, ve všem ráda poradí, opravdu člověk na svém místě. Takže na 100% doporučuji a těším se na další nákup!
MH Avatar autora majitel Bra Hunting (Administrátor) 12.4.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení :-)
Avatar autora | 12.4.2021
+ Cena
+ Profesionální personál
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Velký výběr
+ TOP kvalita

Obchod rozhodně doporučuji všem, velký výběr kvalitního zboží, paní majitelka je opravdu člověk na svém místě, perfektně mi poradila s výběrem a to hlavní, kvalita zboží je výborná a ceny jsou s ohledem na kvalitu opravdu nízké.
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
Avatar autora | 10.4.2021
+ V obchodě je radost nakupovat
+ Kvalitní výběr prádla
+ Velmi sympatická paní majitelka, kt. prádlu opravdu rozumí
+ Neustálá snaha o doplňování novinek

Velmi příjemný malý obchůdek se spoustou krásného prádla, kde si vybere opravdu každý, a to i díky naprosto skvělé paní majitelce obchodu, paní Marcele
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
O Avatar autora Olga | 10.4.2021
Obchod ač malý, tak velký výběr kvalitního prádla a hlavně fakt pro každý typ postavy. Paní Marcela, majitelka obchodu, je prostě "boží", moc prádlu rozumí. Když si ušetřím nějaké finance, tak hned na internetu objednávám nějaké prádélko a s radostí si ho běžím vyzvednout. Líbí se mi, že paní Marcela doplňuje stále nějaké novinky a aktuálně je zveřejňuje na webu.
MH Avatar autora majitel Bra Hunting (Administrátor) 12.4.2021
Paní Olgo, jsem ráda, že jste spokojená a mě jste svým krásným hodnocením rozjasnila dnešní deštivý den. Moc děkuji a těším se na Vás. Marcela
Avatar autora | 8.4.2021
+ Kvalitní zboží a služby
+ Rychlé dodání
+ Velmi příjemná a vstřícná paní majitelka

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
Avatar autora | 7.4.2021
Příjemná obsluha, široký sortiment.
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
Avatar autora | 6.4.2021
+ Výborná komunikace
+ Zkušenost paní majitelky
+ Rychlost při vyřízení objednávky

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2021
Děkujeme :-)
M Avatar autora Martina | 2.4.2021
Vstřícnost, výborná komunikace a ochota + velký výběr zboží.
BH Avatar autora Bra Hunting (Administrátor) 8.4.2021
Děkujeme!