Proč nosit sportovní podprsenku bez ohledu na velikost?

Přemýšlíte, zda skutečně potřebujete kvalitní sportovní podprsenku a jestli se místo toho můžete zbavit staré podprsenky? 

Pokračujte ve čtení, abyste zjistila, proč by to mohlo být jedno z nejhorších rozhodnutí, jaké jste kdy udělala!

Klíč je v názvu

Jsme hrdí na úžasnou podporu, kterou mohou nabídnout všechny naše značky. Přestože naše spodní prádlo skvěle podporuje Vaše poprsí, každodenní podprsenky nejsou navrženy tak, aby zvládaly dopad sportu. Ke správné aktivitě je potřeba nosit vhodnou podprsenku. Podprsenka na denní nošení splní požadavky mírného zatížení. Když budete celý den sedět u stolu nebo nakupovat, pak je to v pořádku, ale ve třídě zátěže a většího pohybu nebude Vaše podprsenka stačit. 

Sportovní podprsenky Panache dokážou snížit odrazy prsou až o 83%!

Dlouhodobé poškození

Pojivová tkáň ve Vašich prsou se nazývá „Cooperův vaz“, který pomáhá udržet prsa zvednutá, tvarovaná a podepřená. Pokud nenosíte sportovní podprsenku navrženou tak, aby udržela prsa na místě (tedy až o 83% méně odrazu), riskujete poškození vazů Cooper. To může způsobit „prověšení“ prsou, což může být často nevratné a nepříjemné poškození. Pokud máte větší poprsí, můžete zjistit, že často bojujete s bolestmi zad a ramen. To může být dlouhodobé, pokud budete při cvičení nadále nosit špatnou podprsenku. 

panache-sportovni-podprsenka-s-kostici-5021-grey-marl (6)

Sportovní podprsenky Panache jsou navrženy tak, aby rozptylovaly tlak z ramen od polstrovaných ramínek až po správné držení zad.

Ale nezapomeňte, bez ohledu na Vaši velikost (košíček B nebo košíček J), stále hrozí poškození vazů Cooper!

Tkanina

Ta stará podprsenka pod triko, o které jste si myslela, že se může hodit jako podprsenka na sport, není vyrobena z látky odvádějící vlhkost. To znamená, že snese trochu pravidelného denního tělesného tepla i potu, ale ne celou hodinu aktivního pohybu. Sportovní podprsenky PANACHE jsou vyrobeny z prodyšných vnějších výkonných tkanin, které odvádí od těla pot. Takže Vaše pokožka může dýchat, což znamená, že si sportovní podprsenka PANACHE poradí se spoustou tepla a potu, aniž by se zničila, nebo změnila barvu.

 Zlepšete svůj výkon

Může být těžké dosáhnout svých sportovních cílů, když se při každém pohybu s Vámi hýbou i prsa, což je nepříjemné i bolestivé,

protože nemáte podpůrnou sportovní podprsenku. 

Když snížíte odraz prsou, zastavíte bolest a dostanete šanci soustředit se na to, na čem záleží nejvíce. 

panache-sportovni-podprsenka-bez-kostic-7341b-charcoal-marl

 Bez legín byste do posilovny nešla

PanacheSport_SS23C_Wired_5021_Black_5023

14.PanacheSport_SS23F_UltraPerformNonPadded_5022_T_FR3_21554

Do posilovny byste nešla bez legín, tak proč byste chodila bez sportovní podprsenky? Sportovní podprsenka je důležitou součástí Vaší posilovací soupravy. Věnujte pozornost a péči svým prsům, aby o ně bylo dobře postaráno ve sportovní podprsence a snadněji dosáhnete i svých sportovních výkonů. Kolekce Panache Sport nabízí více než 60 různých velikostí sportovních podprsenek, takže si můžete najít svou perfektně padnoucí sportovní podprsenku, která plní práci, pro kterou byla vyrobena! 

Panache je vyhlášena za nejlepší podprsenku roku na udílení cen UK Lingerie Awards z roku 2012 a 2013.

Panache získává ocenění Stars Award for Sports Bestselling 2020 Collection!

Sportovní podprsenky jsou v různých barvách.

Barevné řady patří mezi LIMITOVANÉ EDICE.

Je čas přestat dělat kompromisy.

Vyberte si tu svoji.

Panache Sport 5021 s kosticí zde.

Panache Sport 7341 bez kostic zde. 

 brahunting.eu